Over de ZZP PARADE

25 maart 2014 Uncategorized admin

De 2e editie van de ZZP Parade vindt dit najaar plaats in van 10.00 tot 16.00 uur in het Haags Ondernemershuis (locatie nog onder voorbehoud) aan de Vaillantlaan 154 in Den Haag.

U krijgt de mogelijkheid uw bedrijf te presenteren door middel van een zogenaamde quick-stand. Dit houdt in dat u een presentatiezuil of statafel ter beschikking krijgt met een naamsvermelding van uw onderneming. Ook heeft u de mogelijkheid een roll-up banier te plaatsen met een maximale breedte van 80 cm.

Wij clusteren de deelnemende bedrijven naar activiteit om het voor de bezoekers zo overzichtelijk mogelijk te maken. Ook leert u op deze manier uw collega’s kennen.

Tijdens de dag vinden in het Haags Ondernemershuis workshops plaats. U kunt bij uw aanmelding voor deelname aangeven of u interesse heeft zelf een workshop te verzorgen.

Wij maken uit de aanmeldingen een selectie van workshops die naar onze mening het meest passen bij deze dag. De criteria waaraan een workshop moet voldoen zijn: toegankelijkheid qua inhoud en niveau, praktische toepasbaarheid in het bedrijf en leuk/plezierig.

 

Bookmark the permalink

Comments are closed.